Πρέπει να γνωρίζετε

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Ταξιδεύετε συχνά ;

Αποκτήστε και εσείς τα προνόμια της Seasmiles Card Loyalty Scheme.

H Superfast Ferries, η Blue Star Ferries & η Ηellenic Seaways σας καλωσορίζουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles.

Το πρόγραμμα SeaSmiles έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει στους πελάτες  αποκλειστικά προνόμια, μοναδικά δώρα, ειδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, που θα κάνουν τα ταξίδια σας αξέχαστη εμπειρία!

Κερδίστε 1 πόντο για κάθε 1€ που ξοδεύετε από την αγορά του εισιτηρίου σας για τα ταξίδια σας με την Blue Star Ferries, την SuperFast Ferries & την Hellenic Seaways σε όλους τους προορισμούς και για τις αγορές σας από τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα καταστήματα των πλοίων.

Το SeaSmiles προσφέρει σε εσάς τους συχνούς και πιστούς πελάτες  τρία επίπεδα καρτών: την Blue Card, την Silver Card και την Gold Card. Κάθε κάρτα μέλους είναι αυστηρά προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Οι κάρτες είναι προσωποποιημένες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα πλοία του Ομίλου Attica και για οποιοδήποτε προορισμό. Όσο πιο συχνά ταξιδεύετε τόσο περισσότερους πόντους κερδίζετε από την αγορά των εισιτηρίων σας και από τις καταναλώσεις σας στα πλοία με σκοπό να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο κάρτας και φυσικά στο επόμενο στάδιο των μοναδικών προνομίων του SeaSmiles.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την διεύθυνση:

www.seasmiles.com

2. Τι είδους έγγραφα χρειάζονται για να ταξιδέψω;

Εάν ταξιδεύετε ακτοπλοϊκώς, εντός Ελλάδας, θα πρέπει να έχετε μαζί την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας εν ισχύ.

Εάν ταξιδεύετε ακτοπλοϊκώς, εκτός Ελλάδας, είναι απαραίτητη η ταυτότητα ΝΕΟΥ τύπου ή το διαβατήριο σας εν ισχύ.

Εάν ταξιδεύετε αεροπορικώς, εντός ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, η ταυτότητα ΝΕΟΥ τύπου, όπου αναγράφονται τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες, είναι αρκετή. Εάν έχετε υπηρεσιακή ταυτότητα (π.χ στρατιωτικός, αστυνομικός) θα πρέπει να έχετε διαβατήριο εν ισχύ. Εάν ταξιδεύετε σε χώρα εκτός ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, είναι απαραίτητο το διαβατήριο σας.

Για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών, όπου ταξιδεύουν ακτοπλοϊκώς ή αεροπορικώς εκτός Ελλάδας, είναι απαραίτητη η ταυτότητα νέου τύπου ή το διαβατήριο τους εν ισχύ, για χώρες εκτός της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Για τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, όπου ταξιδεύουν στο εξωτερικό, απαιτείται διαβατήριο νέου τύπου.

Τα παιδιά που ταξιδεύουν στο εσωτερικό και δεν διαθέτουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό γεννήσεως.

Σε περίπτωση που δεν είστε κάτοχος Ελληνικής υπηκοότητας, θα πρέπει να ενημερωθείτε  από την πρεσβεία της χώρας σας για τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα χρειαστείτε για να ταξιδέψετε.

3. Πόση ώρα πριν την αναχώρηση θα πρέπει να βρίσκομαι στο λιμάνι;

Στις γραμμές του εσωτερικού, θα πρέπει να φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο λιμάνι, τουλάχιστον 1 ώρα πριν την αναχώρηση του πλοίου.

Στις γραμμές του εξωτερικού, θα πρέπει να βρίσκεστε στο λιμάνι τουλάχιστον 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του πλοίου, για την πραγματοποίηση του check-in σας.

4. Πόση ώρα πριν την επιβίβαση πρέπει να βρίσκομαι στο αεροδρόμιο;

Για τις πτήσεις εσωτερικού, θα πρέπει να βρίσκεστε 1 ώρα πριν την αναχώρηση σας στο αεροδρόμιο.

Για τις πτήσεις εξωτερικού, χρειάζεται να βρίσκεστε 2 ώρες νωρίτερα.

Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι σε υψηλές περιόδους θα χρειαστείτε επιπλέον χρόνο μέχρι να περάσετε τους ελέγχους ασφαλείας.

5. Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας της εταιρείας σας;

Τα γραφεία μας λειτουργούν:

Για την περίοδο 01/06-30/09

Δευτέρα έως Κυριακή 06:00-22:00.

Για την περίοδο 01/10-31/05

Δευτέρα έως Kυριακή 06:00 – 21:00.

6. Mπορώ να ταξιδέψω μαζί με τον τετράποδο φίλο μου;

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Σχεδόν όλες οι αεροπορικές εταιρείες δέχονται μέσα στην καμπίνα κατοικίδια που μαζί με το ειδικό κλουβί, δεν ξεπερνούν τα 6 – 8 κιλά. Συνήθεις μέγιστες διαστάσεις κλουβιού 55x40x23. Σε περίπτωση που το βάρος του κατοικίδιου ξεπερνάει τα 8 κιλά, τότε η μεταφορά γίνεται μόνο στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών συγκεκριμένων αεροσκαφών της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας, ακολουθώντας την ανάλογη διαδικασία κράτησης. Τα κατοικίδια θα πρέπει να είναι τοποθετημένα σε ειδικά κλουβιά, όπου χρειάζεται να έχετε προμηθευτεί οι ίδιοι .

Οι κανονισμοί , οι διαδικασίες καθώς και η τιμολόγηση για τη μεταφορά κατοικίδιων στην καμπίνα επιβατών και στους χώρους αποθήκευσης αποσκευών του αεροσκάφους διαφοροποιούνται, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία και τον προορισμό. Για περισσότερες πληροφορίες σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ