ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES

Ακτή Ποσειδώνος 26, Πειραιάς

210 4119313

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES

Βουδαπέστη Κάμπη Δούναβη

6 ημέρες | από 415€

Κάντε κράτηση τώρα 210 4119313

Αναχωρήσεις : Κάθε Κυριακή *

Εκδρομή πλάι στο Δούναβη Σέντεντρε- Έστεργκομ-Βίσεγκραντ

1η μέρα  Αθήνα – Βουδαπέστη – Ξενάγηση

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απ” ευθείας πτήση για τη Βουδαπέστη. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας που την αποκαλούν «μαργαριτάρι του Δούναβη» και παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας. Θα ακολουθήσει η ξενάγηση της πόλης που σίγουρα θα σας γοητεύσει. Ο επιβλητικός καθεδρικός ναός του Αγ. Ματία, η πλατεία Ηρώων, εξωτερικά το υπέροχο Κοινοβούλιο, ο λόφος Γκέλερτ με τη μοναδική θέα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στον Πύργο των Ψαράδων σήμα κατατεθέν της πόλης, που αποτελείται από επτά πύργους πάνω στα μεσαιωνικά τείχη, από όπου προσφέρεται εκπληκτική θέα της τριγύρω περιοχής. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας . Το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας για μια πρώτη περιπατητική γνωριμία με τη πόλη στο γειτονικό πεζόδρομο VΑCΙ με την έντονη εμπορική ατμόσφαιρα της αγοράς της καθώς και ένα καφέ με γλυκούς πειρασμούς στη πολυτελή σάλα του cafe ΖΕΡΜΠΩ . Διανυκτέρευση.

2η μέρα  Βουδαπέστη – Ελεύθερη ημέρα

Μπουφέ πρωινό . Ελεύθερη ημέρα στην διάθεσή σας για να χαρείτε τη σημερινή μέρα σας στη Βουδαπέστη και τον Δούναβη με επισκέψεις και λοιπές δραστηριότητες στα τόσο ενδιαφέροντα σημεία ή μουσεία της. Διανυκτέρευση.

3η μέρα  Βουδαπέστη – Εκδρομή πλάι στο Δούναβη Σέντεντρε- Έστεργκομ-Βίσεγκραντ

Μπουφέ πρόγευμα και την σημερινή ημέρα θα απολαύσουμε μια όμορφη εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη. Επίσκεψη στο μπαρόκ χωριό του Αγίου Ανδρέα όπου θα δούμε το μουσείο της φημισμένης γλύπτριας Μάργκριτ Κόβατς και τη μικρή ορθόδοξη εκκλησία του χωριού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού των καλλιτεχνών και των καλών τεχνών όπως αποκαλούν τον Άγιο Ανδρέα. Συνεχίζουμε κατά μήκος του Δούναβη για την παλαιά πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, το ≪ρωμαϊκό≫ Έστεργκομ, για να επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό που είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Επιστροφή στην Βουδαπέστη.

4η μέρα  Βουδαπέστη – Ελεύθερη ημέρα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας για βόλτες και ψώνια στην πανέμορφη Βουδαπέστη.

5η μέρα Βουδαπέστη- Ελεύθερη ημέρα ( Προαιρετική εκδρομή στη Βιέννη )

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας . Μπουφέ πρωινό & χρόνος στη διάθεσή σας . Η Βουδαπέστη είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της. Περισσότερα από 30 Spa της πόλης σας δίνουν την ευκαιρία να γίνετε συμμέτοχοι στην αρχαία τελετουργία αυτών των ιαματικών νερών. Επισκεφθείτε όσο ο χρόνος σας το επιτρέπει το λαμπρό οικοδόμημα του Gellert ένα Art Nouneau κόσμημα του 1900 με πάνω από 18 θερμές πηγές και πισίνα που διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα αρχαία λουτρά του Caracalla. Επισκεφτείτε τα πολυκαταστήματα ή το γνωστό πλέον πεζόδρομο VACI όπου θα βρείτε κεντήματα, κρύσταλλα, πορσελάνες & δίσκους κλασικής μουσικής ή περιπλανηθείτε ανάμεσα στα κίτρινα, πορτοκαλί & πράσινα σπίτια της πόλης. Εναλλακτικά, ακολουθείστε (έξοδα ατομικά) εκδρομή στη Βιέννη με ξενάγηση της πόλης του Στράους και της μουσικής ή απολαύστε (έξοδα ατομικά) μια μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος του Δούναβη για να δείτε τη πόλη ζωγραφισμένη μέσα από τα καθαρά νερά του ποταμού.

6η μέρα  Βουδαπέστη – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

Περιλαμβάνονται
Δεν περιλαμβάνονται
Σημειώσεις
Τιμές
 • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ με πτήσεις AEGEAN AIRLINES
 • Πέντε διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία INTERCONTINENTAL BUDAPEST 5* ( σε δωμάτια με θέα τον Δούναβη ) ή στο NOVOTEL CENTRUM 4* ή στο MERCURE BUDA 4* ή παρόμοιο.
 • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός στο τόπο του προορισμού
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 • Φ.Π.Α.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
 • Είσοδοι σε μουσεία και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων / δείπνων.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

* ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ & 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα

Intercontinental 5*
Δωμάτια με θέα Δούναβη
Novotel Centrum 4*
or similar
Majestic Plaza 4*
or similar
Τιμή
κατ άτομο σε δίκλινο
545 € 425 € 415 €
Τιμή Παιδικό (μέχρι 12 ετών ) 395 € 325 € 315 €
Τιμή
σε μονόκλινο
790 € 465 € 530 €
Φόροι
αεροδρομίων
150 € 150 € 150 €
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ