ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES
HELLENIC SEAWAYS

Ακτή Ποσειδώνος 26, Πειραιάς

210 4119313

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES

Νίκαια, Κυανή Ακτή

6 ημέρες | από 695€

Κάντε κράτηση τώρα 210 4119313

Αναχωρήσεις : 18, 25 Ιουλίου, 01, 08, 15 & 22 Αυγούστου

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ & ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ  6ημ

Σαιντ Πωλ Ντεβάνς, Μουσείο Fragonard, Μονακό, Κάννες

Αιξ Εν Προβάνς, Μασσαλία, Σαιντ Τροπέ, Πορτ Γκριμό, Παραλία Παμπελόνε

Δώρο η εκδρομές στη Μασσαλία & Αιξ εν Προβάνς

Aναχωρήσεις:                18, 25 Ιουλίου  ’19

01, 08, 15, 22  Αυγούστου  ’19

1η μέρα

ΑΘΗΝΑ – ΝΙΚΑΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη κοσμοπολίτικη Νίκαια.  ‘Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και πανοραμικήπεριήγηση. Θα διασχίσουμε την  ΠρομενάντΝτεςΑγκλαίς τον  διάσημο παραλιακό  δρόμο της πόλης,με τα υπέροχα  κτίρια της Μπέλεπόκ όπως το Νεγκρέσκο ,το  Παλαί ντε λα Μεντιτερανέ ,θα δούμε την πλατεία Mασενά , την βιβλιοθήκη της πόλης (το τετράγωνο  κεφάλι),  το  Ακρόπολις( το συνεδριακό κέντρο της πόλης)  και θα καταλήξουμε στον λόφο Σιμιέζεκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία  της πόλης. Στην διαδρομή μας θα περάσουμε από την αριστοκρατική συνοικία Σιμιέζμε τα υπέροχα  αρχοντικά  του 19ου αιώνα  ανάμεσα στα οποία και το παλάτι Regina κατοικία της βασίλισσας της Αγγλίας   Βικτόρια.Στον λόφο θα επισκεφτούμε  την εκκλησία και τους κήπους του Φραγκισκανού  Μοναστηριού . Στην συνέχεια  μεταφορά  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Το βράδυ θα κάνουμε την βόλτα μας  στην παλιά πόλη όπου μεταξύ άλλων θα δούμε την Όπερα ,το Δημαρχείο,το Δικαστικό Μέγαρο, το παλάτι Ρούσκα, και τον Καθεδρικό  Ναό.Διανυκτέρευση.

2η μέρα

ΝΙΚΑΙΑ –KANNEΣ – ΣΑΙΝΤ ΠΩΛ  ΝΤΕΒΑΝΣ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο.Αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη “βασίλισσα” της Κυανής Ακτής τις Κάννες με την περίφημηΚρουαζέτ, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Θα δούμε τα υπέροχα κτίρια, και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Μπελ Εποκ, καθώς και το Παλάτι του Φεστιβάλ των Καννών. Στη συνέχεια της  διαδρομής μας  αναχώρηση για το Σαιντ Πωλ Ντε Βανς  το πιο διάσημο  μεσαιωνικό χωριό της Κυανής Ακτής  περιτριγυρισμένο από τα τείχη του Φραγκίσκου  του Πρώτου, όπου και αυτό αποτελεί  καταφύγιο πολλών ζωγράφων και καλλιτεχνών.  Επιστροφή  στην Νίκαια  νωρίς το απόγευμα. Χρόνος  ελεύθερος  για βόλτες και μπάνιο στην παράλια της Νικαίας. Για το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικά  έξοδο στο κοσμοπολίτικο  Μόντε  Κάρλο .  Διανυκτέρευση .

3η μέρα

ΝΙΚΑΙΑ – ΕΖ- MONAKO

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το μεσαιωνικό χωριό Εζ, για να επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτωνFragonard. Επόμενη επίσκεψη το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό, που είναι το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος στον κόσμο και οι κάτοικοί του αποκαλούνται Μονεγάσκοι. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα δούμε το παλάτι των Μονεγάσκων,επίσημη κυβερνητική έδρα του Πριγκιπάτου και κατοικία της βασιλικής οικογένειας των Γκριμάλντι από τον 13ο αιώνα, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και τέλος θα επισκεφθούμε το Ωκεανογραφικό Μουσείο που διεύθυνε για αρκετά χρόνια ο διάσημος εξερευνητής Ζακ Ιβ Κουστό, και θα έχουμε  την ευκαιρία  να γνωρίσουμε περισσότερα από 4.000 είδη ψαριών.  Χρόνος ελεύθερος στο  κέντρο της πόλης. Επιστροφή  αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα

NIKAIA– ΑΙΞ ΕΝ ΠΡΟΒΑΝΣ – MΑΣΣΑΛΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για να  επισκεφτούμε την ωραιότερη ίσως πόλη της Προβηγκίας την Αίξ Εν Προβάνς (AixenProvence), την πόλη των υδάτων, που πήρε το όνομα της από τις πολυάριθμες πηγές,  γενέτειρα  του μεγάλου συγγραφέα Εμίλ Ζολά  και του ζωγράφου  Πωλ Σεζάν.  Στην περιήγηση μας θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε  την περίφημη οδό Μιραμπό, με τις συστάδες από πλατάνια,  διακοσμημένη με σιντριβάνια, περίτεχνα κτίρια και επαύλεις που χρονολογούνται από τον 16ο μέχρι και τον 18ο αιώνα. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρoς , χτισμένος πάνω στα ερείπια της αρχαίας ρωμαϊκής αγοράς. Eπόμενος προορισμός μας η Μασσαλία,πρωτεύουσα της Προβηγκίας και δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Γαλλίας, κτισμένη στον κόλπο της Λυών. Άφιξη και περιήγηση πόλης . Διασχίζοντας μεγάλες λεωφόρους με επιβλητικά κτίρια θα καταλήξουμε στο παλιό λιμάνι και θα δούμε τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη  Βασιλική Νορτ Νταμ ντε λα Γκραντ που βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο και απ’ όπου θα έχουμε μία υπέροχη πανοραμική θέα στη μεσογειακή μεγαλούπολη και το νησάκι Ιφ με το φρούριο που  έχτισε ο Φραγκίσκος Α’ το 1516 για να προστατεύσει το λιμάνι. Το κάστρο μετατράπηκε αργότερα σε φυλακή πολιτικών κρατούμενων και ανάμεσα στους διάσημους ήταν και το φανταστικό πρόσωπο Κόμης Μοντεχρήστος στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  στη Νίκαια.  Διανυκτέρευση.

5η μέρα

ΝIKAIA – ΣΑΙΝΤ ΤΡΟΠΕ – ΠΟΡΤ ΓΚΡΙΜΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Σεν Τροπέ, γνωστό για τις πολυτελείς βίλες των διασήμων, τα πολυτελή σκάφη, και τα γραφικά σοκάκια στο  κέντρο της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση  για  το Πορτ Γριμό  που όχι άδικα αποκαλείτε  η μικρή Βενετία  της Κυανής  ακτής. Χρόνος  ελεύθερος  για  βόλτες   στα  πανέμορφα  δρομάκια   της πόλης . Προτείνουμε κρουαζιέρα στα κανάλια του Πόρτ Γκριμό. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι, φαγητό, καφέ και ποτό στο beach bar. Επιστροφή αργά το απόγευμα στη Νίκαια . Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα

ΝΙΚΑΙΑ –ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο  και χρόνος ελεύθερος  ως την ώρα  που θα  μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για τη πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται
Δεν περιλαμβάνονται
Τιμές
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Nίκαια– Αθήνα με την AegeanAirlines.
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για μας μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο μας επιλογής μας .
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά .
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, μας αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα μας εκδρομής.
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης .
 • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
 • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά
 • Φπα
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Είσοδος στο Ωκεανογραφικό Μουσείο.
 • Ό, τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.
 • Checkpoint20 €
 • Δημοτικός φόρος ξενοδοχείου το άτομο τη βραδιά   (Ξενοδοχείο 4* 2,25€& ξενοδοχείο 3* 1,65€)

                                   Hotel Kyriad Nice Gare 3*     Hotel Nice Riviera 4*   Hotel Beaurivage 4* sup

                                                                                                                                               ΟrHotelEllington 4*                                          

 

Τιμή κατάτομο σε δίκλινο      695  €                      795 €                               985 €

Τιμή σε μονόκλινο                     845  €                     1.125 €                           1.485 € 

Παιδικό (μέχρι 12 ετών)                  €                        495 €                               —–.

Φόροι αεροδρομίων                 150  €                       150 €                              150 €

 

Πτήσεις

Αναχώρηση   Α3  690  Αθήνα –Νίκαια  08.10 –09.45

Επιστροφή     Α3  691  Νίκαια – Αθήνα     10.55 –  14.20

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ