ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES
HELLENIC SEAWAYS

Ακτή Ποσειδώνος 26, Πειραιάς

210 4119313

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES

Πάσχα στην Κέρκυρα

5 ημέρες | από 295€

Κάντε κράτηση τώρα 210 4119313

Αναχωρήσεις : 25 εως 29 Απριλίου

1η μέρα

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ

Αναχώρηση 06:30, στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με μια ακόμη στάση, για να καταλήξουμε και να επισκεφθούμε την όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ.

Λίγο αργότερα φθάνουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων.

Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση

2η μέρα

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρωινό και αρχίζουμε τη γνωριμία μας με τα αξιοθέατα του νησιού. Πρώτος σταθμός το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μια από τις πιο γνωστές επαύλεις στην Ευρώπη και ακολουθεί το ΚΑΝΟΝΙ, η ΜΟΝΗ ΒΛΑΧΕΡΝΑΣ και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ και ολοκληρώνουμε την περιήγηση μας με το ανάκτορο ΜΟΝ ΡΕΠΟ. Το μεσημέρι καταλήγουμε στην πόλη με τους ήχους από τις μπάντες των πρώτων Επιταφίων να καταφθάνουν.

Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικό και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση μέχρι την ώρα του δείπνου.

Το βράδυ παρακο-λούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, στον ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η μέρα

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά το πρωινό, παρακολούθηση της περιφοράς του σκηνώματος του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και του πρωτότυπου εθίμου του σπασίματος κανατών.

Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στην μεγάλη πλατεία όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο, διανυκτέρευση.

4η μέρα

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! και το Πασχαλινό γλέντι ξεκινά με ουζομεζέδες και τον παραδοσιακό οβελία να ετοιμάζεται, για ένα πλούσιο Πασχαλινό γεύμα που θα ακολουθήσει με ζωντανή μουσική και χορό.

Το απόγευμα βόλτα στην Παλαιοκαστρίτσα για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα το υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος

5η μέρα

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Πρωινό και μετάβαση στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής με το F/B για Ηγουμενίτσα, όπου μέσω ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ και την περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ, θα καταλήξουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται
  • Μετακινήσεις – περιηγήσεις με σύγχρονα πούλμαν.
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στo ξενοδοχείo «POTAMAKI 3* » στιςΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, με πρωινό μπουφέ.
  • Δείπνο τη Μ.ΠΕΜΠΤΗ, δείπνο με νηστίσιμα τη Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,Αναστάσιμο δείπνο το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ. Πλούσιο παραδοσιακόΠασχαλινό γεύμα (περιλαμβάνει ποτά, κρασί, μπύρα, αναψυκτικό)με ζωντανή μουσική, την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.
  • Εισιτήρια F/B ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ