ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES
HELLENIC SEAWAYS

Ακτή Ποσειδώνος 26, Πειραιάς

210 4119313

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES

Πάσχα στη Χαλκιδική

5 ημέρες | από 235€

Κάντε κράτηση τώρα 210 4119313

Αναχωρήσεις : 25-29/04/2019

1η μέρα

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ

Αναχώρηση στις 08:00, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε για τον όμορφο ορεινό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, επί-σκεψη, γεύμα προαιρετικά.

Αργά το απόγευμα μέσω Θεσσαλονίκης, θα φθάσουμε και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση

2η μέρα

ΜΕΓΑΛΗ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετικά ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ, με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Tο βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου, στο γραφικό εκκλησάκι του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα

MΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Πρωινό και η επίσκεψη στα μαγευτικά τοπία του «δεύτερου ποδιού» της Χαλκιδικής στη ΣΙΘΩΝΙΑ, (ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ – ΣΑΡΤΗ – ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ – Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ) θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση.

Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης ακολουθίας στο εκ-κλησάκι των ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, όπου γίνεται φαντασμαγορικά η Ανάσταση και ακολουθεί το παραδοσιακό εορταστικό Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, διανυκτέρευση.

4η μέρα

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι να αρχίσει το πασχαλινό γλέντι με τους ουζομεζέδες στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου, όπου γίνεται το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και το πλούσιο εορταστικό Πασχαλινό γεύμα που ακολουθεί, με ζωντανή δημοτική μουσική και παραδοσιακά συγκροτήματα.

Το απόγευμα μια όμορφη εκδρομή – περιήγηση στα μοναδικά τοπία της Κασσάνδρας, (ΣΙΒΗΡΗ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ) θα κλείσουν ευχάριστα, την Πασχαλινή μας ημέρα.

5η μέρα

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με τη διαδρομή μας να περνά για επίσκεψη από την πόλη της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στους πρόποδες του Ολύμπου, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά.

Στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ, η τελευταία μας στάση πριν φθάσουμε το βράδυ στην Αθήνα

Περιλαμβάνονται
Δεν περιλαμβάνονται
  • Μετακινήσεις, περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο «ATHOS PALACE» 4*στην KAΛΛΙΘΕΑ της Χαλκιδικής.
  • Τέσσερα πρωινά σε μπουφέ. // Δείπνο τη Μ. ΠΕΜΠΤΗ, δείπνο μενηστίσιμα σε μπουφέ τη Μεγάλη Παρασκευή. Αναστάσιμο δείπνο τοΜεγάλο Σάββατο. Πλούσιο πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική,την Κυριακή του Πάσχα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.

•Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου

•Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους

•Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

•Ο ειδικός φόρος διαμονής

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ