ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES

Ακτή Ποσειδώνος 26, Πειραιάς

210 4119313

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ BLUE STAR FERRIES

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ!

3 ΗΜΕΡΕΣ | από 195€

Κάντε κράτηση τώρα 210 4119313

23/03 – 25/03/2019

ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΑΡΕΟΠΟΛΗ

1η ΗΜΕΡΑ : ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΑΘΗΝΑ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

07:30 π.μ. Συγκέντρωση και αναχώρηση από Πειραιά/Αθήνα με στάση για ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά 5χλμ δυτικά από τη Σπάρτη. Μετά την ξενάγηση συνεχίζουμε προς τον τελικό μας προορισμό τη Μονεμβασιά . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , γεύμα και ελεύθερος χρόνος για να περπατήσουμε στην πανέμορφη Μονεμβασιά ή να απολαύσουμε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας (σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, γυμναστήριο ,υπηρεσίες spa ). Διανυκτέρευση .

 

2η  ΗΜΕΡΑ : ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ –ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε  προς το Σπήλαιο της Καστανιάς, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια της Ελλάδας το οποίο βρίσκεται στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου, λίγα λεπτά από τη Νεάπολη. Πλούσιο σε πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών, το σπήλαιο κατατάσσεται δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη. Η έκταση του Σπηλαίου είναι 1.500 τ.μ., χωρίζεται σε δύο επίπεδα και ο επισκέπτης το περιέρχεται με μια διαδρομή 500 μ. Σπάνιες παρουσίες όπως δίσκοι, επίπεδοι σταλαγμίτες, εκκεντρίτες και ελικτίτες, έχουν τον ιδιαίτερο τόπο τους στο σπήλαιο που εντυπωσιάζουν τον κάθε επισκέπτη. Μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης επιστρέφουμε προς τη καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Το κάστρο χωρίζεται σε δύο περιοχές, την πάνω πόλη που έχει μόνο διατηρημένα ερείπια που δεν κατοικείται και την κάτω πόλη του κάστρου όπου υπάρχουν καφετέριες, μπαρ, τουριστικά μαγαζιά, εστιατόρια, κ.ά.. Η ξενάγηση θα μας οδηγήσει και στις δύο πόλεις του Κάστρου. Μέσα στο κάστρο έχουν καταμετρηθεί πάνω από 40 παλιές εκκλησίες. Κάποιες από αυτές είναι καλύτερα διατηρημένες όπως ο ο Χριστός Ελκόμενος, η Παναγία η Χρυσαφίτισσα κ.ά. Στο κάστρο επίσης υπάρχει και το Μουσείο της Μονεμβασίας (πρώην μουσουλμανικό τζαμί). Με άρωμα μιας άλλης εποχής η ξενάγησή μας θα μας επιτρέψει να γνωρίσουμε το σπίτι του ποιητή Γιάννη Ρίτσου καθώς και πολλά άλλα πέτρινα αρχοντικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το γεύμα μας . Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση .

 

3η  ΗΜΕΡΑ : ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΑΘΗΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ!!!!

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο  και θα συνεχίσουμε προς την Αρεόπολη. Η εθνική επέτειος της  25ης Μαρτίου θα μας μείνει αξέχαστη στην ιστορική Αρεόπολη. Μετά τη παρέλαση χρόνος ελεύθερος για βόλτες και φαγητό. Επιστροφή προς Πειραιά /Αθήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις!!

Περιλαμβάνονται
Δεν περιλαμβάνονται
Σημειώσεις
Τιμές

Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

-2 διανυκτερεύσεις  σε 4* ξενοδοχείο ALAS RESORT & SPA  Μονεμβασιά (Ελιά Λακωνίας).

-2 πρωινά.

-2 δείπνα

-Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

-Αρχηγό – Σύνοδο.

-Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

-ΦΠΑ

Είσοδοι σε Μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους*

-Φόρος διαμονής : 3 ευρώ το δωμάτιο/διανυκτέρευση.

-Ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.

-Επιπλέον γεύματα ,ποτά.

* Μυστράς :12 ευρώ/άτομο

* Σπήλαιο Καστανιάς :5 ευρώ/άτομο ,3 ευρώ/παιδί και ενήλικας άνω των 67 ετών

* Μουσείο Κάστρου Μονεμβασίας : 2 ευρώ/άτομο

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο   195 ευρώ

Τιμή κατ’ άτομο σε τρίκλινο  180 ευρώ

Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο 245 ευρώ

Παιδικό (6-12 ετών)  130 ευρώ

Παιδιά έως 6 ετών – Δωρεάν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
TOP ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ